top of page
Barbara 18029 (2) (1).jpg

Ψάχνετε το νυφικό των ονείρων σας; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Η πρόταση γάμου έχει γίνει. Είπατε το μεγάλο και βροντερό «ναι» και ένα χρόνο πριν την πολυαναμενόμενη μέρα, ως γνήσια Κύπρια, «οφείλετε» να κάνετε follow οτιδήποτε υπάρχει σε νυφιάτικο σε Facebook και Instagram, να βάλετε στα πόδια φτερά και να ξεκινήσετε να αναζητάτε το ονειρεμένο εδώ και χρόνια νυφικό σας. Η μαμά θέλει πριγκιπικό με ουρά, εσείς προτιμάτε κάτι απλό σε boho στυλ, η θεία πιστεύει πως το γοργονέ θα σας πάει τρέλα, η κουμπάρα λέει θα γυρίσουμε όλους του οίκους νυφικών του νησιού και πάει λέγοντας. Κάπου υπάρχει και ένας μπαμπάς, παππούς ή γιαγιά που λέει «Εγώ θα σου πάρω το καλύτερο…» και η κατάσταση δε συμμαζεύεται. Δύσκολη υπόθεση τελικά και εσείς επιβάλλεται να μεταμορφωθείτε στην απαστράπτουσα νύφη που θα αρέσει σε όλους.


Πολλές από εσάς μας ρωτάτε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βρείτε το νυφικό σας. Για το λόγο αυτό καταγράψαμε πιο κάτω κάποιες συμβουλές για να τις μελετήσετε και να τις έχετε υπόψη σας όταν θα έρθετε για ραντεβού στην μπουτίκ μας.


1. Ελάτε προετοιμασμένες στο ραντεβού σας


Προτού έρθετε για δειγματισμό νυφικών στην μπουτίκ μας μετροφυλλίστε περιοδικά και μπείτε σε διάφορες σελίδες για να δείτε τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει. Εάν είναι δυνατό κατεβάστε κάποιες φωτογραφίες στο κινητό σας για να δείξετε στη σύμβουλό σας κατά το ραντεβού έτσι ώστε να πάρει μια ιδέα για το τι ψάχνετε. Είναι απολύτως κατανοητό κάποιες κοπέλες να μην αντιλαμβάνονται ενδεχομένως από φωτογραφίες τι θα τους ταιριάζει και τι όχι. Μην σας ανησυχεί καθόλου αυτό. Στην μπουτίκ μας θα βρείτε όλη την κατανόηση και σίγουρα την υπομονή να δοκιμάσουμε διάφορα στυλ μέχρι να βρούμε αυτό που σας ταιριάζει.


2. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα


Κατά την αναζήτηση νυφικού, αλλά και κατά την οργάνωση του γάμου σας γενικότερα, είναι σημαντικό να είστε ευέλικτες και φυσικά ανοικτόμυαλες! Κάποια πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα προγραμματίζατε αλλά οφείλετε να προχωρήσετε με χαμόγελο. Πιστεύατε πως θα δείχνατε δίμετρες θεές μέσα στο στενό δαντελένιο νυφικό σας αλλά το παχάκι εξέχει και δε σας πηγαίνει καθόλου αυτό το στυλ. Αλλάξτε γραμμή πλεύσης και δοκιμάστε νυφικά σε Α γραμμή ή φουντωτά. Ένας ολόκληρος κόσμος ανοίγεται μπροστά σας. ‘Η έστω πως ονειρευόσασταν ένα τεράστιο φουντωτό νυφικό κτλ κτλ αλλά εσείς χάνεστε μέσα σε αυτό. Δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι το νυφικό σας να είναι πανέμορφο, άριστης ποιότητας, να αναδεικνύει ΕΣΑΣ και φυσικά να νοιώθετε όμορφες και μοναδικές όταν το φοράτε! 


3. Ακολουθήστε το ένστικτό σας


Καθημερινά συναντάμε νύφες που έχουν δοκιμάσει πολλά νυφικά -μέχρι και 40! μας είπε κάποια κοπέλα- αλλά πάντα έχουν στο μυαλό τους εκείνο το ένα που φόρεσαν και τις εντυπωσίασε και το συγκρίνουν με όλα τα υπόλοιπα. Όταν συμβαίνει αυτό είναι καλύτερα να επιστρέφετε σε εκείνο το ένα που ερωτευτήκατε και η αναζήτηση να σταματά. Επίσης καλό θα ήταν να αποφευχθεί η δοκιμή μεγάλου αριθμού φορεμάτων. Απλά θα επέλθει σύγχιση και η διαδικασία επιλογής θα γίνει κουραστική και δυσκολότερη γιατί πιο δύσκολα θα εντυπωσιάζεστε με κάτι.


4. Επιλέξτε με προσοχή ποιοι θα σας συνοδεύσουν στο ραντεβού 


Η αναζήτηση νυφικού είναι, τουλάχιστον για τις περισσότερες, μια ενθουσιώδης και διασκεδαστική διαδικασία. Είναι συνεπώς δελεαστικό να προσκαλέσετε στα ραντεβού σας όλη σας την οικογένεια, την οικογένεια του μέλλοντα συζύγου σας, στενές φίλες και άλλους για να μοιραστείτε την εμπειρία. Παρόλο που στην μπουτίκ ENSEMBLE έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε μέχρι και έξι άτομα, θα σας προτείναμε να περιοριστείτε σε πολύ δικούς σας ανθρώπους που σας γνωρίζουν καλά, εμπιστεύεστε την άποψή τους και φυσικά δε θα σας κάνουν να νοιώσετε μειονεκτικά ή θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τα σχόλιά τους. Η αναζήτηση νυφικού πρέπει και είναι μια ευχάριστη εμπειρία και στο χέρι σας είναι να επιλέξετε με ποιους θα τη μοιραστείτε. Επιπρόσθετα, αν θεωρήσουμε πως ισχύει η λαϊκή ρήση «Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει» το πιθανότερο είναι το ραντεβού σας να μην καταλήξει κάπου αν επιχειρήσετε να τους ευχαριστήσετε όλους.


5. Προκαθορίστε το budget σας 


Θέλετε εκείνη τη μέρα να είστε μια θεά. Να φορέσετε κάτι εντυπωσιακό που όλοι και όλες θα θαυμάσουν. Δυστυχώς όμως υπάρχει και το θέμα των χρημάτων. Καλό είναι πριν αρχίσετε την αναζήτηση νυφικού να καθορίσετε το budget σας. Οι σύμβουλοι στην μπουτίκ μας έχουν όλη την καλή διάθεση να σας δείξουν όλα μας τα φορέματα και να αφιερώσουν όσο χρόνο χρειάζεται γι’ αυτό. Εσείς όμως είστε σε θέση να χειριστείτε το γεγονός πως  το φόρεμα που σας εντυπωσίασε τόσο είναι εκτός του budget σας;


6. Ελάτε στο ραντεβού με καλή, θετική διάθεση


Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να σας φτιάξουμε τη διάθεση και να σας βοηθήσουμε να χαλαρώσετε κατά την επίσκεψή σας στην μπουτίκ μας. Χαλαρή μουσική, πεντακάθαρος και όμορφα αρωματισμένος χώρος, αφρώδης οίνος εάν χρειάζεται και τόνωση του ηθικού. Φορέστε κάτι όμορφο, μακιγιαριστείτε λίγο, φτιάξτε τα μαλλιά σας και η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει. Μαζί ανεβαίνουν και οι πιθανότητες να φανταστείτε τον εαυτό σας πώς θα είναι τη μέρα του γάμου σας και να πάρετε την τελική απόφαση για το ποιο θα είναι το νυφικό σας.

Είστε έτοιμες τώρα για την αναζήτηση του νυφικού σας; Κλείστε το ραντεβού σας έγκαιρα τηλεφωνώντας μας στο 99 748003 ή αποστέλλοντας μας email στη διεύθυνση info@ensemblebridalboutique.com.

bottom of page